Sposób przygotowania

do zimnego mleka wsypujemy kasze i cukier i gotujemy (ciagle mieszajac) do czasu az kaszka zrobi sie gesta. Po zdjeciu z ognia, do gorącej kaszki dodajemy powidla (ja mialam takie domowe i mialy rzadką konsystencje) i dokladnie mieszamy. na talerzyk wykladamy powidlową kaszke na grubosc ok 2cm i odstawiamy na 25 minut do wychłodzenia. Po tym czasie kaszke mozna pokroic w kostke i podawac jako ciasteczka. Świetne zwłaszcza dla dzieci - słodki deserek a pożywny i zdrowy

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Wygląda apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Smakowicie wyglądają.
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    świetne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !