Sposób przygotowania

Wszystkie składniki wrzucić do szklanego naczynia, zalać wódką i odstawić w ciemne chłodne miejsce na minimum 2 tygodnie. Po upływie tego czasu likier wymieszać z cukrem, przecedzić przez gazę, przelać do butelek i znów odstawić na 2 - 3 tygodnie. Najlepiej jednak smakuje po upływie roku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Ciekawy smak!
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Smaczny i podobno posiada własciwości lecznicze
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    istny skarb!
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !