Sposób przygotowania

Namoczyc płatki na noc w wodzie. Marchewkę, jabłko i burak obrac ze skórki i zetrzec na tarce. Wymieszac wszystkie składniki i skropic sokiem z cytryny. Umyc i osuszyc koperek, drobno posiekac. Wymieszac jogurt z miodem, koperkiem i pieprzem.Przyprawic do smaku niewielką ilością soku z cytryny. Przełożyc płatki na talerz, dodac warzywa i polac przygotowanym sosem jogurtowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe połączenie z płatkami
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    ciekawe jak smakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    ciekawy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pomysłowo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !