Sposób przygotowania

Kurczaka umyć, natrzeć solą czosnkową, oprószyć pieprzem i odłożyć na godzinę w chłodne miejsce. Piekarnik nagrzać do temperatury 200 stopni. Kurczaka nałożyć na ruszt, skropić oliwą i piec około 1 godziny. Podawać z pieczywem lub frytkami.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    oj zjadłoby się tak przyrządzonego kurczaka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    aż ślinka cieknie zjadłoby się
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wspaniałe mięsko.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !