Sposób przygotowania

Porcję rosołową wypłukać i włożyć do garnka. Wlać wodę i dorzucić kostkę rosołową i troszkę Kucharka. Gotować na małym ogniu.
Marchew, pietruszkę, ziemniaki pokroić w kostkę, a pora w cienkie plasterki. Kalafior i brokuły podzielić na różyczki. Wszystkie te jarzyny wrzucić do wywaru i gotować, aż będą miękkie. Na koniec wrzucić odcedzony groszek. Pod koniec gotowania zupę podbić śmietaną i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Same witaminki - pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    w taką zimę tez można :o)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    syta, zdrowa zupa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    oj wszystko zdrowe to tu nie jest- kostka, przyprawa, ale co zrobić:(

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !