Sposób przygotowania

Mąkę tortową przesiać do miski, połączyć z cukrem, proszkiem do pieczenia i wiórkami kokosowymi, dodać jogurt naturalny i jajko, wymieszać dodając jagody i cukier waniliowy. Jednolite ciasto przelać do foremek na babeczki wyłożonych wcześniej foremkami pergaminowymi. Babeczki piec przez około 15- 20 minut w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Muszę kiedyś zrobić
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    polecam, pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !