Sposób przygotowania

Każdą śmietanę ubic oddzielnie,do każdego kubeczka śmietany dodac 2 łyżeczki cukru,1 łyżeczkę cukru waniliowego oraz 2 łyżeczki żelatyny rozpuszczonej w niewielkiej ilości wrzątku.Do jednej masy dodac kakao.Wylewamy do tortownicy jasną masę.Na to masa z kakao.Następnie masa jasna.Odstawiamy do stężenia.Na wierzch dajemy rozpuszczoną galaretkę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    super ciacho
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszny deser
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny przepis
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Bardzo prosty przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eliza135

    palce lizać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !