Sposób przygotowania

Bułkę namoczyc w mleku, odcisnać. Cebulę drobno posiekać i zrumienić na łyżce oliwy. Mięso włożyć do miski, dodać odciśniętą bułkę, cebulę, jajko, utarty z sola czosnek, sól i pieprz, dokładnie wyrobić. Pod koniec dodać kukurydzę i wymieszać. Z przygotowanej masy formować owalne kotleciki, obtaczać w bułce tartej i smażyć na smalcu z obydwu stron. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    hmm takich jeszcze nie jadlam
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    o na mielone z kukurydzą jeszcze nie wpadłam :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wygląda niezwykle apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    superowy pomysł na takie kotleciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !