Sposób przygotowania

Jaja ubić z cukrem. Dodać colę, olej, resztę składników i wymieszać. Ciasto podzielić na dwie części, do jednej dodać 2 łyżki mąki, a do drugiej kakao. Na środek nasmarowanej olejem (lub wyłożonej papierem do pieczenia) tortownicy nakładać na przemian 2 łyżki jasnego i 2 łyżki ciemnego ciasta.
Piec w temperaturze 170ºC przez około 1 godzinę.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    z colą jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Też jeszcze nie jadłam ale muszę spróbować ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !