Sposób przygotowania

Mięso umyć i osuszyć. Pokroić na kawałki, oprawić solą i pieprzem. Na patelni rozgrzać olej i na dużym ogniu podsmażyć mięso dodając przeciśnięty przez praskę czosnek.
Przełożyć do garnka i dusić do miękkości. Cebulę obrać i pokroić w półtalarki, posolić. Na tym samym oleju zeszklić cebulę, można podlać odrobiną wody. Dodać do mięsa, doprawić do smaku

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Męskie jedzonko.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !