Sposób przygotowania

Kiwi, banana, mango, ananasa i brzoskwinię należy obrać. Karambolę umyć. Przygotowane w ten sposób owoce pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać masło i poddusić na nim owoce, oprószyć je cukrem pudrem, skropić sokiem z cytryny, następnie przełożyć do salaterki i podawać na gorąco. Przed podaniem sałatkę posypać owocami granatu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    swietna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    bardzo pomysłowy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo ciekawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !