Składniki:
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
cebula | 1 szt |
marchewka | 1,5 szt |
kostka rosołowa | grzybowa 1 szt |
wywar z kurczaka | 2 litry |
masło | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieczarki | 25 dag |
grzyby leśne | opieńki 30 dag |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
cebula | 1 szt |
marchewka | 1,5 szt |
kostka rosołowa | grzybowa 1 szt |
wywar z kurczaka | 2 litry |
masło | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieczarki | 25 dag |
grzyby leśne | opieńki 30 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: