Składniki:
kiełbaski śląskie | 10 sztuk |
olej | 2 łyżeczki |
por | 2 sztuki |
przecier pomidorowy | 40 dkg |
woda | 1/4 szklanki |
marchewka | 2 sztuki |
seler naciowy | 2 pędy |
wino czerwone | 2 łyżki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
kiełbaski śląskie | 10 sztuk |
olej | 2 łyżeczki |
por | 2 sztuki |
przecier pomidorowy | 40 dkg |
woda | 1/4 szklanki |
marchewka | 2 sztuki |
seler naciowy | 2 pędy |
wino czerwone | 2 łyżki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: