Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z wędzonym pstrągiem

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 3 sztuki
Szczypiorek cienki 1/2 pęczka
wędzony filet pstrąga 1 sztuka
majonez 1-2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z wędzonym pstrągiem

Kroki postępowania

1
Jajka ugotować na twardo ostudzić i obrać. Pokropić w kostkę. Szczypiorek opłukać i drobno posiekać dodać do jajek.
Krok 1 - Pasta jajeczna z wędzonym pstrągiem foto
2
Wędzonego pstrąga podzielić na małe kawałeczki lub pokroić w kostkę dodać do jajek i szczypiorku.
Krok 2 - Pasta jajeczna z wędzonym pstrągiem foto
3
Do całości dodać majonez i wymieszać , podawać na pieczywie.
Krok 3 - Pasta jajeczna z wędzonym pstrągiem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ppaulina 25.01.2014 20:44
na kolacyjkę w sam raz
JOANNA16 17.06.2013 10:06
pyszna pasta
idealme 30.04.2013 16:12
pyszny przepis!:)
jozefinach 30.04.2013 15:40
Uwielbiam takie smaki.
IwonaDD 30.04.2013 15:30
pyszne to!!!!!!!!
msmors 30.04.2013 13:47
smaczna pasta
gosia56 30.04.2013 13:46
napewno pyszna
Janina 30.04.2013 13:25
Bardzo smaczna
Marta1986 30.04.2013 12:08
smacznie wygląda
ZielonyPokoik 30.04.2013 11:46
Pyszności - już dawno takiej nie robiłam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak