Składniki:
makaron | 500 g |
szpinak mrożony | 500 g |
czosnek | 3 ząbki |
ser pleśniowy typu gorgonzola | 150 g |
śmietana 30% | 150-200 ml |
masło | 2 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
żółtko jajek | 3-4 |
makaron | 500 g |
szpinak mrożony | 500 g |
czosnek | 3 ząbki |
ser pleśniowy typu gorgonzola | 150 g |
śmietana 30% | 150-200 ml |
masło | 2 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
żółtko jajek | 3-4 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: