Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajko na miękko z łososiem wędzonym i majonezem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 1
łosoś wędzony plastry 30 g
majonez 2 łyżeczki
Pieprz biały mielony Prymat szczypta
natka pietruszki do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: Jajko na miękko z łososiem wędzonym i majonezem

Kroki postępowania

1
Jajko ugotować na miękko lub półtwardo.
Krok 1 - Jajko na miękko z łososiem wędzonym i majonezem foto
2
Obrać i przekroić. Na każde jajko dodać po łyżeczce majonezu i oprószyć białym pieprzem.
Krok 2 - Jajko na miękko z łososiem wędzonym i majonezem foto
3
Łosoś pokroić na plasterki i ułożyć na każdej połówce jajka.
Udekorować natką pietruszki.
Krok 3 - Jajko na miękko z łososiem wędzonym i majonezem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak