Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane kaparami

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 2 łyżeczka
Pieprz ziołowy mielony Prymat 1 szczypta
kapary 1 łyżka
jajko ugotowane na twardo 4 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane kaparami

Jajka przecinamy na połówki, wyciągamy żółtka i ucieramy z majonezem, rozgniecionymi kaparami oraz pieprzem. Tak przygotowanym farszem nadziewamy jajka. Dekorujemy dowolnie.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Przepisy Joanny 12.02.2014 21:46
lubię kapary więc coś dla mnie
Laila2786 11.10.2012 11:07
smaczne, szybkie i eleganckie
rjustysia 27.09.2012 10:33
Smaczne i wykwintne zarazem :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak