Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka grzybowa z ziemniakami
Kroki postępowania
Całość piec około 30-40 minut w temp. 180 stopni tak, aby ziemniaki zmiękły a sos się ściął.
Można posypać koperkiem.
ziemniaki | 40 dag |
grzyby leśne | 30 dag |
koperek | 1 peczek |
dymki ze szczypiorkiem | 3 sztuki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
jajko | 2 sztuki |
masło | 2 łyżki |
mleko | 1,5 szklanki |
mąka | 1,5 łyżki |
Imbir mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: