Sposób przygotowania

1 galaretkę rozpuścić w 350ml gorącej wody, ostudzić, wlać do 4 wysokich szklanek. Szklanki ustawić w lodówce po skosie, opierając o ściankę lodówki.
Kiedy galaretka dobrze zastygnie przygotować serek. Wymieszać w miseczce oba serki z łyżeczką rozpuszczonej w małej ilości wrzącej wody i ostudzonej żelatyny. Ułożyć na galaretce.
Po stężeniu serka układamy banana pociętego na plasterki i zalewamy drugą galaretką rozpuszczoną w 350ml gorącej wody.
Po zastygnięciu dekorujemy ubitą śnieżką lub bitą śmietaną i posypujemy posypką cukrową.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    uwielbiam takie pyszne desery
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Smaczny deser.
  • 3
    original
    Opublikowano

    forgielka

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    CUDOWNY WYGLAD, BARDZO ZACHECAJACY
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mimi

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    oj taki bym zjadła
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    fajny ten deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !