Sposób przygotowania

filety rozbić,oprószyć solą i pieprzem,grzyby oczyścić,pokroić w plasterki,cebolę też.Podsmażyć,doprawić solą i pieprzem,pietruszką i papryką.Na każdy filet nałożyć farsz,zwinąć,spiąć wykałaczką.Opanierować w jajku i bułće tartej,usmażyć.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    świetne z tymi grzybami
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    naprawde świetne
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    roladki świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    wyśmienite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczności
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    ślina mi kapie na podłogę :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !