Sposób przygotowania

1. Biała kiełbasę zalej wodą, dodaj liście laurowe, ziele angielskie , gotuj do miękkości przez około 30 minut. Wyjąc kiełbasę z wywaru.
2. Następnie wlej zupę w proszku którą wcześniej rozrób z ½ szklanki wody.Osobno ugotuj ziemniaki pokrojone w kostkę.
3. Przypraw barszcz solą, pieprzem, majerankiem.,dodaj śmietanę . Barszcz biały podawaj z kiełbasą,ugotowanymi ziemniakami i jajkiem ugotowanym na twardo.

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    mój mąż uwielbia
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pyza

    tradycyjny pyszny mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    świetny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmmmmmmmmmmmm pychota!;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !