Sposób przygotowania

Wołowe mięso poprzekrajać tak jak na kotlety, przyprawić solą i pieprzem, usmażyć z obu stron na oliwie, na grillowej patelni. Paprykę oczyścić z nasion, pokroić w paski, poddusić. Czosnek obrać, pokroić na drobno i dodać do papryki, dusić. Do papryki i czosnku dodać koncentrat pomidorowy i dolać bulionu, doprowadzić do wrzenia i dodać tymianek a całość skropić octem. Wymieszać. Sosem z papryką polać przed podaniem usmażone mięso. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    za sam tytuł aż slinka cieknie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !