Sposób przygotowania

Wino 1 szkl.. wymieszać z sokiem cytrynowym, oliwą, dodać liście laurowe, pokrojoną cebulę i szałwię. Do marynaty włożyć mięso i odstawić na noc. Następnego dnia wyjąć mięso, przełożyć do naczynia żaroodpornego, dolać ½ szkl. wina, bulion, masło, paprykę, sól i pieprz do smaku. Piec ok. godzinę. Sos powstały podczas pieczenia zagęścić mąką i polać nim gotowe, pokrojone na plastry mięso. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !