Sposób przygotowania

Do miski wsypać wszystkie sypkie składniki. W rondelku rozpuścić margarynę i odstawić, aby ostygła. W innej misce roztrzepać widelcem jajka i wlać margarynę- następnie do miski z sypkimi składnikami dodać margarynę, jajka, mleko i śmietanę. Wymieszać trzepaczką,aby powstała jednolita masa. Masę przelać do form od mufinek i na sam wierzch umieścić kostki bakaliowej czekolady.

Piec 20 minut w temperaturze 200 C. Powyższa ilość wystarcza na 12 dużych mufinek.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !