Składniki:
ziemniaki | 75 dag |
wątróbka cielęca | 400 g |
olej | 3 lyzki |
wędzony boczek | 100 g |
cebula | 2 szt. |
marchewka | 2 szt. |
mąka | 2 lyzki |
bulion | 1.5 szkl. |
zierenka gorczycy | 3 lyzeczki |
masło | 2 lyzki |
przyprawy | |
natka pietruszki | 1 lyzka |
ziemniaki | 75 dag |
wątróbka cielęca | 400 g |
olej | 3 lyzki |
wędzony boczek | 100 g |
cebula | 2 szt. |
marchewka | 2 szt. |
mąka | 2 lyzki |
bulion | 1.5 szkl. |
zierenka gorczycy | 3 lyzeczki |
masło | 2 lyzki |
przyprawy | |
natka pietruszki | 1 lyzka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: