Sposób przygotowania

Mąki przesiać, wymieszać z proszkiem do pieczenia. Do miski wsypać cukier puder, dodać żółtka i ucierać do białości. Następnie stopniowo dodawać mąki. Białka ubić na sztywną pianę, połączyć z ciastem, dodać aromat i delikatnie wymieszać. Ciasto wlać do przygotowanej formy, wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec około 35 minut w temp 180 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super są takie biszkopty, wystarczy krem i ciasto gotowe.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ładny biszkopt
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    piekę podobnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !