Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzać 1 łyżkę smalcu, dodać posiekaną cebulę i lekko zrumienić, przełożyć do rondla, podlać 1/2 szkl wody dodać angielskie ziele i gotować. Na pozostalym smalcu zrobić rumianą zasmażkę, rozmieszać z zimną wodą , połączyć z cebulą zagotować . Przyprawić do smaku. Dodać śmietanę wymieszaną z papryką i rozgnieciony czosnek. Podawać do mięs.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny do mięsa
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    robię podobnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takie sosy z mięskiem lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    bardzo dobry szczególnie do mięska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !