Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

deser z budyniem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

budyń waniliowy 1 szt
mandarynki 2 szt
Biszkopty 8 szt
śnieżki 1 torebka

Przepis i sposób przygotowania na: deser z budyniem

Ugotować budyń zgodnie z przepisem na opakowaniu. Na dnie szklanki włożyć pokruszone biszkopty lub w całości jak kto woli. skropic alkoholem (ale nie trzeba) Następnie nakładamy obrane mandarynki podzielone na cząstki i owcoe sezonowe zalać owoce budyniem na wierzch dać kleksa z bitej śmietany i owcoe jeśli zostały.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak