Sposób przygotowania

Jabłka umyć, obrać i zetrzeć na tarce o grubych okach. Cukier puder wymieszać z cynamonem i połączyć ze startymi jabłkami. Ciasto francuskie lekko rozmrozić. Pokroić na duże kwadraty, położyć na środku farsz jabłkowy i ciasto zagiąć w trójkąty. Piec w gorącym piekarniku 170 - 180 stopni C. ok 15min aż się zarumienią.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    pychotka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    pychotka :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    czasem takie kupuję, więc warto spróbować zrobić samemu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !