Sposób przygotowania

Z jaja, mąki, 1/2 szklanki cukru i proszku do pieczenia upiec biszkopt. Ananasy odsaczyć, a z soku z odsaczonych ananasów, budyniu, cukru ugotować budyn. Ostudzić. Do masła dodac zółtka. Dodac ostudzona mase i pokrojone w kostke ananasy. Z 4 białek, 1 szklanki cukru, i wiórek kokosowych ubić piane. na pergaminie, w tej samej blasze co biszkopt upiec beze. Piec ok 40 minut w temperaturze 180stopni.
Gdy biszkopt nam przestygnie dodac krem, położyc beze i udekorowac np sosem czekoladowym. Wlożyć do lodówki na 2 godziny

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Pozdrawiam Adasia, ma smaka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pycha,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pycha,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    wygląda smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    ale fajny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    wygląda b. apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !