Sposób przygotowania

Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu.
Cebulkę i czosnek smażymy na oleju (do zrumienienia); dodajemy pokrojonego w kostkę pomidora oraz paprykę. Doprawiamy ziołami. Dusimy 10 minut. Odlewamy tuńczyka z zalewy i dodajemy do warzyw. Mieszamy. Ew doprawiamy pieprzem i solą. Następnie przekładamy makaron. Podajemy na talerzach posypane pokrojonymi oliwkami.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    pysznie wygląda
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smaczne
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ciekawe danie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super;]
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    apetycznie wygląda.
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wygląda smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    mniammm - tuńczyk to chyba najlepsza ryba
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pychota!;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !