Sposób przygotowania

Marchewkę oskrobać, pokroić w słupki. Kapustę umyć i pokroić na średniej grubości paski. Kapustę i marchew posolić i bardzo krótko poddusić na rozgrzanym oleju.
Mięso pokroić na kawałki. Chili przekroić na pół i wyjąć gniazda nasienne, pokroić na drobno. Do mięsa dodać sos sojowy i pokrojone chili, wszystko wymieszać a później przełożyć na patelnię i usmażyć. Dodać posiekany na drobno imbir i dolać bulionu. Jak już mięso będzie miękkie, zagęścić sos rozprowadzoną w wywarze mąką. Do zagęszczonego sosu dodać kapustę z marchewką, doprowadzić do wrzenia i wyłączyć. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry przepis
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    brzmi smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    bardzo smacznie!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    smaczne połączenie;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !