Sposób przygotowania

Szynkę z wierzchu ponakrajać. Przyprawić solą, pieprzem, dodać rozmaryn, szałwie. Przełożyć do żaroodpornego naczynia, zapiec 15 min. w wysokiej temp. Suszone morele przekroić na pół i dodać do mięsa, dolać wina i piec jeszcze ok. godzinę, co jakiś czas mięso polewać tworzącym się sosem. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super pomysl
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mm pycha!;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !