Sposób przygotowania

Odlać 1 1/2 szklanki mleka i dodać do tego cukier, cukier waniliowy, żółtka, mąkę pszenną i ziemniaczaną - wymieszać. resztę mleka zagotować i ugotować budyń. po ostudzeniu budyń utrzeć z masłem i wiórkami (1 1/2 paczki). przełożyć 3 warstwy (krakersy, masa, krakersy, masa, krakersy, masa), na wierzchu posypać pozostałymi wiórkami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    robie podobne tylko z herbatników
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ja tylko raz robiłam to ciasto i całkiem o nim zapomniałam a było naprawdę bardzo pyszne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    podobnie jak i ja.... takie pyszne ciasto a zapomniane jednak ja zawsze robiłam na cienkim biszkopcie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    przepyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !