Sposób przygotowania

Przyrządzić ciasto z mleka i mąki, tak jak na naleśniki.
Filety z dorsza zanurzać w tym cieście i smarzyć na głębokim, gorącym oleju

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta92

    dobre :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    coś dla mnie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    tez tak robie
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    agogo2

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !