Sposób przygotowania

Margarynę rozetrzeć z cukrem i cukrem waniliowym.Wbić jajka, potem przesiać mąkę i sodę , zagnieść ciasto. Formę do tarty posmarować masłem i posypać bułką tartą. Wyłożyć ciastem. Wstawić na 15-20 minut do piekarnika i piec na złoty kolor. Wyjąć, ułożyć na cieście pokrojowe na kawałki truskawki i wstawić na kolejne 20 minut. Potem wyjąć posypać wiórkami kokosowymi.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super zdjęcie aż ślinka cieknie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciasto na zdjęciu wygląda smacznie, na pewno wypróbuję ten przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    peggysue

    rzeczywiscie zdjecie zacheca
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    truskawki :-)pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !