Sposób przygotowania

KApustę obrać z zewnętrznych liści (zwiędłych lub nadpsutych), umyć, pokroićna cztery, drobno poszatkować(bez głąba). Seler obrać, umyć, zetrzeć na grubej tarce, skropić sokiem z cytryny. Paprykę umyć, oczyścić, pokroić w cienkie paski. Orzeszki posiekać z grubsza. Wszystko połączyć, wymieszać, dodaćmajonez, doprawić cukrem, solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać, odstawić na chwilę.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    elaela123

    rewelacyjna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    elaela123

    rewelacyjna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !