Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem pudrem i dodać żółtka, mąkę i sok i skórkę ( startą na tarce ) z cytryny. Z białek ubić pianę i dołożyć do utartego ciasta. Dokładnie wymieszać, przelać na wysmarowaną tłuszczem blaszkę i piec w piekarniku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    uwielbiam ciasta cytrynowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Prosty przepis a ciasto smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Takie ciasto jest najlepsze!
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Całkiem niezłe ciasto!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !