Sposób przygotowania

Śmietanę ubić z cukrem pudrem, dodać żelatynę przygotowaną wg przepisu na opakowaniu, wymieszać dokładnie, kwadratowej formy. Galaretki rozpuścić w połowie wody. Na masie wyłożyć połówki truskawek (nie rozmrażać). Zalać tężejącą galaretką. Wstawić do lodówki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    SUPER
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka/gucio22

    a świeże truskawki też mogą być?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka/gucio22

    hihihi już wiem że nie nie doczytałam w przepisie :(

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !