Sposób przygotowania

Kurczaka podzielić na części, włoszczyznę obrać, zalać zimną wodą, dodać 1 łyżeczkę soli. Gotować 10 minut, ściągnąć szumowiny, dodać kostki bulionowe, gotować jeszcze około 30 minut. Mięso wyjąć, będzie bazą do drugiego dania.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    taki prosto wyciągnięty z rosołu też jest dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    no prosze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    standardowo, pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    takie mięsko jest pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !