Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczyka
Następnie dodać tuńczyka, osączoną kukurydzę.
Pokrojony w kostkę ogórek i przyprawy..
Wszystko polać jogurtem i wymieszać.
Sałatke nalerzy przyrządzać przed podaniem.
Udekorować pomidorem.
kapusta pekińska | 80 dag |
kukurydza w puszce | 1 puszka |
ogórek | 1 sztuka |
pomidor | 1 sztuka |
jogurt naturalny | 1 opakowanie |
cukier | 1 łyżeczka |
sól | 3 szczypty |
pieprz | 1 szczypta |
tuńczyk w sosie własnym | 1 puszka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: