Składniki:
ciasto francuskie | 35 dkg[mrożone] |
śliwki | 30 dkg |
żółtko jajek | 1 szt |
śmietana kremowa 30% | 3 łyżki |
cukier | 4 łyżki |
cukier waniliowy | 1 opak |
twaróg | 15 dkg |
cynamon Prymat | 1/2 łyżeczki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
mascarpone | 10 dkg |
ciasto francuskie | 35 dkg[mrożone] |
śliwki | 30 dkg |
żółtko jajek | 1 szt |
śmietana kremowa 30% | 3 łyżki |
cukier | 4 łyżki |
cukier waniliowy | 1 opak |
twaróg | 15 dkg |
cynamon Prymat | 1/2 łyżeczki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
mascarpone | 10 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: