Sposób przygotowania

Miękkie masło mieszamy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i posiekanym koperkiem- dobrze solimy i odstawiamy do lodówki na godzinkę.
Ziołowe masełko rozpuszczamy na patelni- smażymy na nim dzwonki łososia polane sokiem z cytryny.
Przyprawiamy świeżo zmielonym pieprzem.
Podajemy polane resztą masełka.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Wygląda kusząco- pewnie i smakuje rewelacyjnie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    super danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    uwielbiam łososia!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    super danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    danie z klasą
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    z chęcią bym zjadła:D
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    poproszę porcję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    pięknie wygląda:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    smaczna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !