Sposób przygotowania

1. Z maki ,masła ,cukru soli i mleka zagniatam kruche ciasto Wkładamy do lodówki na 2 godziny
2. .Po tym czasie wyciągamy i wypełniamy babeczkowe foremki .Pieczemy w nagrzanym do 200* C piekarniku przez 10 minut. Studzimy .
3. Budyń o dowolnym smaku robimy wg przepisu na opakowaniu w 300 ml mleka .Wykładamy po łyżeczce do każdej babeczki .
4. Na wierzch układamy umyte i osuszone owoce maliny, jagody,czy truskawki .Dekorujemy bitą śmietaną.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Robię podobnie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Pyszniutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Zapowiadają się prawdziwe pyszności.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajne na deser
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !