Sposób przygotowania

# Budyń gotujemy z mąką i cukrem w 500 ml mleka.
# Ucieramy po wystudzeniu z mlekiem masłem.
# Na gotowy spód biszkoptowy wykładamy połowę masy budyniowej ,do drugiej dodajemy kakao i energicznie mieszamy ,
# Wykładamy na biała część budyniu .Gruszki z kompotu odcedzamy i kroimy w paski .
# Układamy na budyniu i dość grubo polewamy polewą czekoladowa na przemian z białą

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Bardzo lubię gruszki ,zjadałamym takie ciasto:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszny:):)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pycha
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !