Sposób przygotowania

Masło otrzeć z cukrem pudrem, dodając kolejno jajka. Mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia, i kakao, przesiać. Dodawać porcjami do masy, cały czas ucierając np.mikserem. Papierowe foremki natłuścić masłem, ułożyć na blasze. Napełnić ciastem do 3/4 wysokości. Po upieczeniu polać polewą czekoladową lub lukrem. Można udekorować bitą śmietaną.

Piec w temp. 180 stopni
Czas pieczenia 20minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo apetyczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super :)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    apetyczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !