Sposób przygotowania

Umyte grzyby zalać na noc zimnym przegotowanym mlekiem, następnego dnia dodać szklankę przegotowanej wody i grzyby ugotować. Gdy będą miękkie, osączyć na sicie, posypać solą i pieprzem, panierować w mące, jajku i bułce, smażyć na oleju z obu stron na rumiany kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    pycha.
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    fajne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię grzybki;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    super grzybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne grzybki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    grzybki to ja lubię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    pycha grzybki
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam grzyby
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszne grzybki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    takie jedzonko to ja lubię
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    takich jeszcze nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super grzybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    Uwielbiam grzybki, w takiej postaci jeszcze ich nie jadłam ale na pewno wypróbuję.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    bardzo lubię takie smażone grzybko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !