Sposób przygotowania

Dynię w całości ugotować w dużym garnku. Gotować około 30- 40 minut, najczęściej do momentu aż dynia sama pęknie. W trakcie gotowania obrócić dynię.
W małym słoiczku wymieszać wodę, oliwę, ocet, przeciśnięty przez praskę czosnek i przyprawy.
Po ugotowaniu dynię przekroić na pół. Z każdej połówki wyczesać widelcem makaronowe nitki. Uwaga by się nie poparzyć!
Połączyć nitki z sosem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    lemon tree

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    może być smaczne,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie żarełko
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    to jest jakaś specjalna dynia?
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    taka odmiana dyni zwyczajnej :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    mniam mniam :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi smacznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !