Sposób przygotowania

Grzyby namoczyć w mleku ( opłukać ) , a następnie ugotować do miękkości . Odcedzić .Posolić i posypać pieprzem . Panierować w mące, jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z masłem na rumiano . Podawać do smażonej na Wigilię ryby .

Komentarze

  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam, mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    smaczne takie świąteczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    i przypominają że już niestety po świętach :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anita21

    ja podobnie robie opieńki i duże pieczarki tylko ich nie gotuje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    świetne! muszę spróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    muszę spr :)
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszne są te grzybki
  • 0
    original
    Opublikowano

    niciapn

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajniutkie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    rewelacyjne
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    jak zwykle pięknie podane, ja robię w panierce tylko kanie ale musze spróbować z prawdziwkami;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    ..dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania60

    jak małe kotleciki
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    prawdziwków nigdy jeszcze tak nie panierowałam za to inne tak i są bardzo smaczne, ale w tym roku upiekę.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    napewno dobre
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ekstra
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super pomysł
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    PYCHA:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super super
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    nie moge sie juz ich doczekac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    przygotowujemy tak pieczarki i są pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !