Sposób przygotowania

Do rondla wlej wodę,włóż margarynę,cukier,cukier waniliowy i kakao.Mieszając,podgrzewaj na małym ogniu,aż całkowicie się rozpuści.Ostudź.Wsyp mleko w proszku i wymieszaj na gęstą,gładką masę.Dodaj pokruszone herbatniki{można dodać też bakalie}Włóż masę do podłużnej,wyłożonej natłuszczonym pergaminem formy.Wstaw na kilka godzin do lodówki.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    coś przepysznego!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    lubię takie słodkości

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !